Magunkról

 

A BCM Akadémia megálmodásánál az volt a fő szempontunk, hogy az üzletmenet-folytonosság minden területét, aspektusait egy közösségbe gyűjtsük, ahol a képzések által minden érdeklődőnek a megfelelő kompetenciaként adhassuk át.

Célunk, hogy Magyarországon, magyar nyelven mindenkinek elérhetővé tegyük képzéseinket, a mindennapi életből vett tapasztalatainkat, tudásunkat, ezzel hozzájárulva a vállalatok működési folyamatosságához, fenntarthatóságához, stabilitásához.
Ezért a képzési napokat kizárólag szombati napokra tettük, illetve online formában, mindenki által elérhető platformon biztosítjuk.

Bízunk benne, hogy minden érdeklődő megtalálja számítását és a sikeresen elvégzett képzést követően eredményesen tudja használni a megszerzett tudást és a képzéseken átadott, a mindennapi életben használható dokumentum sablonokat.

 

 

Oktatónk

Joó Gabriella, ISO22301 LA, ISO27001 LA, ISO27701 LA

BCM szakértő, oktató

Gabriella mérnök-informatikusként végzett biztonságszervezői szakirányon. A főiskolán a katasztrófa- és tűzvédelem tantárgyak erősen kapcsolódtak a krízismenedzsmenthez és az üzletmenet-folytonossághoz, bár akkor még nem is hallott a BCM-ről.
Az üzletmenet-folytonossággal csak később találkozott, egy volt osztálytársa jóvoltából, aki már akkoriban tréningeket tartott e tárgykörben. Az ő hívására kezdetben csak amolyan kisegítőként, később trénerként vett részt ezeken a képzéseken.
Időközben
hogy jobban beleláthasson a BCM gyakorlati megvalósulásába tanácsadó kollégák mellé szegődött, hogy azt a tevékenységi kört is megismerhesse. Így lett BCM oktató, tanácsadó és szakértő.

A több, mint 7 éves BCM területen eltöltött idő alatt számtalan szakmai képzés, előadás megtartása fűződik a nevéhez, valamint egy sikeres ISO22301 tanúsítvány megszerzését vezényelte le az első lépésektől nagyvállalati környezetben.

Jelenleg egy nagyvállalati infokommunikációs vállalatnál dolgozik senior biztonsági szakértőként, BCCM területen.